Logo Timpaan Hoofddorp B.V.

Verkoop is gestart!

Nieuwe twee-onder-een-kap-woningen in Noord-Scharwoude

Heb je verhuisplannen en een voorkeur voor een twee-onder-een-kapwoning? Een woning die ruim, comfortabel en duurzaam is, gelegen aan de rand van Noord-Scharwoude? Die kans krijg je nu. In nieuwbouwproject ‘De Koolvlinder’ zijn nu zes twee-onder-één-kapwoningen met drie woonlagen in verkoop gebracht. Met hun traditionele bouwstijl en karakteristieke architectuur sluiten de woningen goed aan bij De Koolvlinder.

Bekijk hier het aanbod en download hier de verkoopdocumenten. De inschrijving is 9 januari om 09:00 uur gesloten, maar je kunt je nog als reservekandidaat opgeven via het digitale inschrijfformulier: https://www.dekoolvlinder.nl/account/digitaal-inschrijfformulier-fase-2

De Koolvlinder te Noord-Scharwoude is een nieuwe woonwijk met in totaal 25 zeer energiezuinige duurzame koopwoningen.

Heb je vragen? Neem contact op met:

Van de Ridder Makelaars Broek op Langedijk
“Winkelcentrum Broekerveiling”
Marktplein 77A
1721 CK Broek op Langedijk
0226-315341
langedijk@riddermakelaars.nl

VLIEG Makelaars

Stationsplein 25
1703 WD Heerhugowaard
072-5717144 
heerhugowaard@vlieg.nl

Wat kun je verwachten van de twee-onder-één-kapwoningen?

De twee-onder-één-kapwoningen komen in verkoop met een prijsrange van € 480.000,- tot € 525.000,- vrij op naam. En dankzij het gunstige energielabel A+++ heb je vanaf 1 januari 2024 meer mogelijkheden om je woning te financieren.

• Elke twee-onder-een-kapwoning heeft drie slaapkamers en een zolderverdieping die je naar jouw eigen idee kunt inrichten.

• De woningoppervlakte bedraagt maar liefst 142 m2, met een garage van 15 m2.

• Je woning beschikt over vloerverwarming én -koeling, via een energiezuinige warmtepomp en is gasloos.

• Alle woningen zijn voorzien van achtertuinen gelegen op het zuid-westen

• Het kleinschalige project grenst direct aan het dorpsbos van Noord-Scharwoude, dat een upgrade krijgt.

• Uniek korte bouwtijd: al in circa 9 maanden tijd is je woning verhuisklaar

 

Locatie

De naam Koolvlinder vormt een link naar de historie van dit gebied, waarin de koolteelt een hoofdrol speelde en de naam Spoorstraat ook een overblijfsel van is. De nieuwe wijk wordt een echt buurtje met 25 koopwoningen. Kleinschalig, ruim van opzet en met veel groen. Mooi gesitueerd aan het dorpsbos. Met 2 supermarkten op loopafstand. En vernieuwend duurzaam. De omgeving staat bekend door de talloze fraaie lintdorpen, volop natuurschoon en recreatievoorzieningen. Binnen minder dan 25 auto-minuten ben je op het strand. Daarnaast natuurlijk legio mogelijkheden voor heerlijk fietsen, wandelen of varen.

De woningen hebben een landelijke uitstraling en voldoen aan de nieuwste duurzaamheidsnormen en zijn gasloos. Altijd heerlijk comfortabel in je huis met vloerverwarming, die warm in de winter en koel in de zomer is. “De Koolvlinder” ligt in de gemeente Langedijk nabij de Spoorstraat, tussen de dorpskernen van Noord-Scharwoude en Oudkarspel. Het betreft een dorpse setting op circa 10 minuten autorijden van Heerhugowaard.

Aanmelden

Heb je interesse? Neem contact op met Van de Ridder Makelaars: 0226-315341 of VLIEG Makelaars: 072-5717144 voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek op kantoor. Hieronder kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Na bevestiging van de e-mail die je ontvangt, kom je in je accountomgeving. Heb je al een account? Ga dan naar inloggen.