Logo Timpaan Hoofddorp B.V.

Meer dan 80% verkocht!

Eerste woningen zijn opgeleverd

De Koolvlinder te Noord-Scharwoude wordt een nieuwe woonwijk met 25 zeer energiezuinige duurzame koopwoningen. Nu kopen, eind 2023 wonen. Het gaat om verschillende types: drie-onder-een-kapwoningen, hoek- en tussenwoningen. De twee-onder-één-kapwoningen worden momenteel herontwikkeld. Bekijk hier het volledige aanbod en hier de verkoopdocumenten. De omgevingsvergunning is onheroeppelijk, de bouw van bouwnummer 7 t/m 25 is gestart in het voorjaar.

Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Neem contact op met Van de Ridder Makelaars: 0226-315341
of VLIEG Makelaars: 072-5717144 voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek op kantoor.

Het is uiteraard ook mogelijk om direct een inschrijfformulier in te vullen voor de nog beschikbare woningen. Het formulier vind je in de accountomgeving: https://www.dekoolvlinder.nl/account/digitaal-inschrijfformulier

Heb je vragen? Neem contact op met:

Van de Ridder Makelaars Broek op Langedijk
“Winkelcentrum Broekerveiling”
Marktplein 77A
1721 CK Broek op Langedijk
0226-315341
langedijk@riddermakelaars.nl

VLIEG Makelaars

Stationsplein 25
1703 WD Heerhugowaard
072-5717144 
heerhugowaard@vlieg.nl

Duurzaam wonen

De duurzaamheid zit hem in De Koolvlinder niet alleen in de opwekking van elektra via de zonnepanelen, maar ook in het bouwsysteem: de woningen worden uitgevoerd met zoveel mogelijk hout als bouwmateriaal. Houtbouw heeft diverse voordelen. Zo slaan houten gebouwen CO2 op en is het materiaal oneindig hernieuwbaar. Hout is licht van gewicht, makkelijk verwerkbaar en het zorgt voor een duurzame, gezonde en prettige leefomgeving.

Bouwplan “De Koolvlinder” wordt een heerlijke plek om neer te strijken. Lees hier meer over de planning.

Locatie

De naam Koolvlinder vormt een link naar de historie van dit gebied, waarin de koolteelt een hoofdrol speelde en de naam Spoorstraat ook een overblijfsel van is. De nieuwe wijk wordt een echt buurtje met 25 koopwoningen. Kleinschalig, ruim van opzet en met veel groen. Mooi gesitueerd aan het dorpsbos. Met 2 supermarkten op loopafstand. En vernieuwend duurzaam. De omgeving staat bekend door de talloze fraaie lintdorpen, volop natuurschoon en recreatievoorzieningen. Binnen minder dan 25 auto-minuten ben je op het strand. Daarnaast natuurlijk legio mogelijkheden voor heerlijk fietsen, wandelen of varen.

De woningen hebben een landelijke uitstraling met een verwijzing naar de kolenschuren van weleer. Alle woningen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidsnormen en zijn gasloos. Altijd heerlijk comfortabel in je huis met triple glas, overal vloerverwarming, die warm in de winter en koel in de zomer is. “De Koolvlinder” ligt in de gemeente Langedijk nabij de Spoorstraat, tussen de dorpskernen van Noord-Scharwoude en Oudkarspel. Het betreft een dorpse setting op circa 10 minuten autorijden van Heerhugowaard.

Aanmelden

Heb je interesse? Neem contact op met Van de Ridder Makelaars: 0226-315341 of VLIEG Makelaars: 072-5717144 voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek op kantoor. Hieronder kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Na bevestiging van de e-mail die je ontvangt, kom je in je accountomgeving. Hier kun je je als kandidaat opgeven door in het menu het Digitaal Inschrijfformulier te doorlopen en af te ronden. Heb je al een account? Ga dan naar inloggen.