Logo Timpaan Hoofddorp B.V.

Financiering

Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw! Het uploaden van een financieringsverklaring bij je inschrijving is verplicht.

Vrijblijvend financieel advies op maat

Weten of de woning van jouw voorkeur binnen de financiële mogelijk­heden ligt?

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij de Rabobank via deze link. Na afloop krijg je het 'Rabobank Oriëntatierapport Lenen en Wonen', als PDF-document. De Rabobank is samenwerkend partner bij het project De Koolvlinder. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financieringsverklaring dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.

Klik hier om een financieringsverklaring aan te vragen. Hiervoor plant de Rabobank graag een online of telefonisch gesprek met jou in. Na het invullen van jouw gegevens streven we ernaar je binnen 24 uur te bellen om een afspraak in te plannen voor deze financieringsverklaring.

Energiezuinig en duurzaam wonen

De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in De Koolvlinder? Dan krijg je een extra duurzaam­heidskorting.*

Bekijk meer informatie op de website van de Rabobank.

*De voorwaarden kun je hier bekijken.

We helpen je graag verder

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en een financieringsverklaring. Kimberley en Tamara helpen je er graag mee!

 

Kimberley Willemsen

 

Tamara Geukens